Kolla hit

Loggade in här bara för att kolla om vi hade kvar några läsare även fast vi inte bloggar hära längre, de visade sig att vi har haft typ 100 läsare nu fast vi inte ens bloggar. Om ni vill fortsätta läsa om våra liv så kan ni börja läsa våra egna bloggar som vi har börjat blogga på. Klicka på bilderna nedanför för att komma till min eller tess blogg ;)
Beso felicia





NY BLOGG

Nu har jag också gjort en ny,egen blogg. Den hittar ni HÄR eller så klickar ni bara på bilden ;)

Jag hissar..

Jag måste hissa sommaren. Längtar så galet mycket, jag kan inte se någonting dåligt med sommar? Man blir brun, är ledig från allting i typ 2 månader, kan festa hur mycket som helst, vara ute hela nätterna, grönan, ung08, lära känna massa nya, thevoice, fucka ur med bästavän, kryssningar. Alltså, jag längtar så galet, galet, galet!
Puss felicia ♥

BJUDER STORT PÅ BILDEN

Hej snyggingar hemma nu efter att vart i centrum med Ida och Ben. Vi käkade och bara gjorde ingenting.Ska in till stan om en stund och möta upp dom igen sen vet jag inte. Måste dock vara hemme till 6 pga. det där igår men ja. vi hörs sen puss

Secrets about tess

Jag tänkte vara busig och avslöja lite hemlisar om min bästavän tess som ni kanske inte hade en aning om? Look at this now snyggingar :*

Hon hatar när hon inte har någon att gilla

Hon älskar haters och skiter fullständigt i dem

Hon är mitt allt & min bästavän ♥

Hon är enviiiiis

Hon är galet nyfiken, om man börjar säga nånting och sedan inte vill berätta mer som tjatar hon verkligen tills hon får som hon vill

Hon är jävligt slarvig & tappar bort saker hela tiden! Alla från laddare till skor

Pusspusspuss från the only felicia ;*


Godmorgon (dag?)

Hej alla söta :)
Sitter och smsar med några och läser frida, ska kolla reprisen av bigbrother från igår, så ja de är väl de jag ska göra nu ett tag.. Ska försöka ta lite bilder åt er så de inte blir sånahär tråkiga inlägg hela tiden. Jag saknar alla i sthlm!
Puss fillan


Musik

Kärlek till den här låten, ni borde verkligen lyssna på den.
Beso fillan

Bloggar direkt från landet

Kan man ha tråkigare än vad jag har de just nu? Jag tror inte de.. Iallafall så har jag typ bara suttit i vardagsrummet och kollat på teve under kvällen, finns ju liksom ingenting annat att göra? Och så har jag smsat med en full markus, hahahah så skön. Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa frida, smsa med några och kolla om jag kan se på big brother från mobilen.
Kärlek fillan


Deppmode

Åh är så ledsen. Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen som var planerad att spendetas med mina älsklingar men nope, Självklart ska någonting alltid förstöra allt när det känns helt perfekt!. Orkar inte gå in på detaljer eller så nu iaf. men kan berätta lite om min dag tills den helt plötsligt tog slut..
-
Vaknade,alldeles för sent men skyndade mig och kom rätt så i tid till skolan. Hade lektioner dock bara 2 om jag minns rätt! Hur skönt?  Och det gjorde min dag ännu bättre än vad det redan var (just då) Vi håller på med ett "filmprojekt" i skolan och därför blev jag och Sofie med tvingade ner till sumpan för att börja spela in filmen.Det var så sjukt kallt så vi smet iväg och köpte godaste godiset men sen hittade killarna oss och sa att dom skulle bära oss om vi inte gick med dom frivilligt så ja vi valde att gå tillbaka med våra egna ben.
;)
Efter allt det där filmandet så gick jag hem en snabbis sen åkte jag in till Odenplan där jag mötte upp Ida. Vi åkte hem till mig. laddade våra telefonisar osv sen ca en timme senare åkte vi in till stan och mötte upp Ben och Micke.Men ja sen fick jag det där jäkla smset och var tvungen att tagga hem så hann bara vara med dom i ca 30 kanske? Jag åkte hem och orkar inte berätta nu men ja, hela min helg ser ut att bli förstörd. Ingen lur och snart ingen laptop,Gå ut och träffa vänner kan jag nog också glömma nu. ååh så galet arg,irriterad, ledsen just nu. Finns verkligen ingenting att göra här hos min pappa så hejdå

...och ja det här blev ett lite för långt inlägg menmen.

FML

F U C K  M Y L I F E
/Tess

Skönhetstips

Puss fillan

Så, vad händer i helgen?

Minns ni att jag sa att jag inte skulle vara hemma i helgen och att jag istället skulle iväg? Jag ska åka till landet över helgen, och ville faktiskt mycket hellre vara kvar här hemma och träffa min älsklingar som det var planerat. Men mamma sa att jag var tvungen att följa med dem ut för att jag inte följt med på ca 2 månader, så nu måste jag det.. What to do? Får göra de bästa av saken! Ska ta med mig massa tidningar typ solo, frida, veckorevyn osv & sedan massa godis såklart.
Ha en bra helg babes!
/ Felicia


Egen blogg

Nu har jag fixat en egen blogg på nattstad. Kände att jag ville ha lite eget oxå men ska såklart inte dissa den här bloggen ;) Jag ska blogga precis lika mycket på denhär som jag gjort tidigare. Men klicka er gärna in på min nya?
http://nattstad.se/felliu

Om du snackar bakom min rygg bevisar du bara att jag är ett steg före dig..

Då var de helg nudå! Wooho! Slutar egentligen om 1 timme men gick hem innan den sista lektionen för orkade verkligen inte mera skola, kände dessutom lite huvudvärk så varför lida mera? ;) Mitt engelska läxförhör idag gick gaaaalet bra och jag är grym!
Puss felicia

Tagga Fredag !

/Tess

Kista

Åh är så taggad inför helgen så det är sjukt! Just nu sitter jag och väntar på tåget i kista. Hade Håltimme så följde med Hanna , Elin & Lejla dit. Men alla affärer var stängda och jag börjar om 10 så ja är påväg tillbaka till skolan helt Forever alone nu ;) /Tess


Fredag!

Så glad, fredag idag!!!
Har precis fixat mig, mjukisar idag.. Bryr mig inte direkt om vad jag har i skolan ;)
Såhär ser jag ut nu
Puss felicia


Tidsinställt

Godmorgon sötisar, förhoppningsvis är jag uppe ur min säng och fixar mig just nu eller något liknande.Slutar rätt så tidigt iallafall och förhoppningsvis har jag ingen musik lektion så då slutar jag en timme tidigare.Men ja efter skolan tar jag med mig Fillan ner till sumpan, måste lämna tillbaka någon bok man var tvungen att låna med skolan för mer än ett halvår sedan så kanske på tiden nu eller ja, jag och pappa gjorde en deal igår.Ifall jag gick ner och lämnade den där jäkla boken som jag lovat ett par veckor nu så fixat han gym kort till mig! Woow nu ska jag bli nyttig hade jag tänkt. ;)  Efter jag lämnat den där boken åker jag in till Odenplan och möter upp min snygging Ida och sen möter vi upp Ben ! Vet inte vad vi hittar på eller så men det bloggar jag om senare ikväll eller när jag nu kommer hem. Love Tess
Kärleks paret förra lördagen ;)

00.48

Gooodnatt nu somnar jag när som helst, är verkligen skittrött.
Beeso felicia


Bara att börja..

Klockan är 23 nu och jag kom på att jag har engelska läxförhör imorgon med typ 20 ord, blir nog att lägga sig sent idag om jag ska lära mig alla domhär..
Puuussss felicia


10 Ja

Haha såg att Fillan lyckats fått er att kommentera 10 styckna "JA kommentarer" så nu får jag väl lägga in designen dårå. Kolla in om ca 2-3 min så borde den ha kommit upp!
Puss Therese

Vill ni se den nya designen?

Om ni vill se den nya designen som tess har gjort så kommentera "JA" på dehär inlägget. Minst 10 "Ja" så har hon lovat att lägga in den. ;)
Kärlek ♥

alla tjejer bloggar, nu handlar allt om look putar ut med brösten & upp med bilderna på facebook

Puss felicia

iiiiiii

Åh är på något sjukt galet humör just nu.Började väl typ när pappa kom och hämtade mig efter skolan.När jag vart ca 3 meter ifrån bilden fick jag ett skratt-anfall helt plötsligt.Ja men seriöst, hallå jag gick själv?! WTF. Ni skulle sett pappas min när jag öppnade bildörren? Sen nu för en kanske timme sedan berättade Ida en sak för mig som fick mig att springa runt här i hela lägenheten,hoppa,små skrika och bara stor le. Hih :D Helt galet vad jag är glad just nu! Kan inte bli på bätre humör just nu :D Love Tess
Jag älskar dig finaste bästavän ♥ !

Sneakpeak

Whoopwoop ny design snart. Får se när den kommer upp ;)

Ska fixas nu

Plugga - Jag har engelska läxförhör imorgon som jag måste få alla rätt på, sen så måste jag skriva en egen låt till musiken som ska vara klar imorgon tror jag.
Packa - Som jag skrev i inlägget tidigare så ska jag iväg imorgon, så behöver packa ner en del eftersom jag ska vara borta hela helgen..
Fixa tidsinställda inlägg - Jag kommer inte kunna uppdatera de bästa under helgen för mitt internet kommer vara jättesegt så ska fixa massa roliga tidsinställda inlägg, dels lite fashion inlägg, musik, skönhetstips and you name it.
Beso felicia ♥

Cha

Tja snyggigar!
Hade faktiskt en rätt så bra skoldag idag, skitchill ;) skulle egentligen dragit till kista efter skolan men är så jävla trött, somnade typ när jag kom hem! Får se va som händer nu men tror jag ska fixa lite småsaker sen så ska jag packa lite och så tills imorgon, någon som kan gissa vad som händer då? Ledtråd: skittråkigt..
Puss felicia


Mys

Nu blir de att krypa ner i sängen tillsammans med min syster, kolla på big brother & smsa med massa sötisar. Mys! Älskar att avsluta kvällen på ett bra sätt, vem gör inte? ;)
Kärlek till er! Beso felicia ♥

Outfit

Precis tagit världens skönaste dusch och tänkte nu smörja in min i BUS och 2 av mina VS bodylotions
;)
Tänkte sen ta och krypa ner antagligen i soffan eller sängen och chilla framför Tvn. Ni som har mitt nummer kan ju gärna smsa mig något gulligt om ni vill. hih
Dagens Outfit by Tess  ↓
image description
Skinjacka-H&M Topp-Hollister Jeans-Hollister Converse-USA

Nationella | freddie | random

Hej finisar!
De har blivit rätt så dålig uppdatering från min sida men har faktiskt ett liv. Iallfall, nationella i kemi idag dåra, de gick faktiskt helt okej.. Jag chansade på typ alla frågor så får hoppas på ett g iallafall! Efter skolan så gick jag hem och fixade mig, sen så gick jag till bussen och mötte upp freddie så chillade jag med honom i nån timme, tills jag frös för mycket hahah. Nu måste jag börja skriva på en musikläxa, sug av mig -.-
Puss felicia ♥



Kärlek♥


NP

Äntligen klar med nationella. Wäh min skola hade kemi. Ha tror inte jag får ett enda poäng.Trakiskt

 


My day

Står i köket och fixar ihop lite middag till mig själv. Får se hur det blir och vad.Efter skolan idag drog jag till Felicia var där nån timme sen gick vi två mot tunnelbanan för att möta upp gullisarna Ida & Ben. ♥ Sen hänge alla vi fyra runt lite.. Gick till godisaffärn där ida köpte melontuggummin för 50 spänn, standard? Vad gjorde vi mer? inget speciellt direkt. Åkte till centrum och gick runt lite där hängde på ett bibliotek men blev tillsagda och ja nu är jag hemma. Blir bara att chilla galet resten av kvällen nu.Tror jag kan behöva det.Ska nog ringa Tobbe som tydligen ringt mig men vi hörs puss Tess
;)
Gammal bild.

: schooltime

Sitter i skolan nu och har jävligt tråkigt. Efter skolan ska jag träffa mina underbara, men mer om de senare.
Puusss fillan


In Jamaica

Godmorgon snyggingar. Sovit gott? Själv vaknade man och började blöda näsblod direkt? Euw.. Måste bero på att jag nästan aldrig kan sova nuförtiden..Men det ska inte få förstöra min dag! Nejnej
:)
Ska käka något nu sen måste jag dra iväg till skolan. Whooop taggd? nepp ;)

Home

Kom precisa hem. Går inte att beskriva känslan så skönt att slippa sitta på dom där bussarna men Ben gjorde ju mesta dels utav resan. Kärlek. Ska gå och tvätta bort sminket sen sova helt klart. Hörs imorgon om jag lyckas vakna.puss Tess


Puppinight (rubrik by ben)

Sitter på bussen påväg hem till Stockholm med Ben nu. Vi två har vart hos idisen. Ååh ville bara sova över där men nej skola imorn så ja finns tyvärr inte så mycket att göra åt saken Men kärlek till dig mitt hjärta. Ja  och Ben sitter som som sagt på bussen med en masa godis , chips och musik så hoppas att dem här 2-3 går snabbt nu. Orkar inte skriva men aa puss sålänge

 


Elsas värld

Sitter i sängen och ser på elsas värld just nu, världens bästa serie :* Sen blir det bara mys resten av kvällen.
Puss felicia


Träningstips!

Jag tänkte dela med mig av lite träningstips till er läsare, eftersom att jag själv ska börja träna mera, äta nyttigare osv så tänkte jag dela med mig lite av mina personliga tips ;)
Ta vatten istället för tex läsk - Du kanske tycker det är svårt att tänka så när du är jättesugen på läsk, men efter ett glas vatten så kommer du ha släckt din törst och du kommer absolut inte ångra att du valde vatten istället!
Ta trapporna istället - Bor du på 5 våningen? Ta trapporna istället för hissen då, så mycket bättre och riktigt snygg rumpa får man av att gå i trappor ;)
Ut och promenera - Tycker du att det är tråkigt att gå ut och springa? Ta då istället en vanlig promenad, sålänge du kommer ut och rör på dig så kommer du genast må mycket bättre, orka mer i skolan osv.
Glöm inte musik - Allt blir mycket roligare om man har musik samtidigt som man tränar, så ladda din ipod med massa ny och fräsch musik så kommer det bli mycket roligare ;)
Hoppas ni kan använda er utav mina små träningstips och kommentera om ni vill ha fler! ;)
Puss felicia ♥



Våååår

Nu sitter jag och pluggar för fulla muggar ;) hahah, nej men känns bra att jag försöker ta tag i skolan nu. Jag vill ju komma in på ett gymnasium så de är bara att kriga! Ska iallafall snart ta en paus och ta en långpromenad med min fina vän madde, awesome! Massa tjejsnack och så skadar de ju inte att de börjar bli våååår! :D
Beso felicia

2 cool 4 school

Heeeemma nu och den här dagen har faktiskt gått riktigt fort! Mitt no prov gick rätt så bra faktiskt ;) Blev bara sjukt sur idag i skolan när min lärare gav min mobil till rektorn och jag fick vara utan den i 3 timmar, har nog aldrig gnällt så mycket som idag hahaahah.
Puusss felicia


Zzz...

.


Sjukt skön låt

Åh kärlek till den här låten. Så sjukt skön. ♥
- Tess

Godnatt babes ;*

Nu ska jag lägga mig i sängen, precis sett klart på big brother, hoppas verkligen att rodney får stanna för han är bäst, sen fett synd att Hanna w åkte ut, hon var ju lätt favoriten!

Ny vecka imorgon och jag tror faktiskt att den kommer bli bra. Ska få gymkort av mamma och pappa, sen så ska jag träffa massa kompisar och bara ha de bäst. Juste de är nationella i kemi på onsdag, menmen de får gå som de går! Nu ska jag sova. Puusss fillan :*


En jävligt fin vän!

Sitter och snackar med mi amor på Facebook just nu och vi snackar lite om nästa helg, försöker planera in lite saker. Saknar henne enormt just nu för de va typ 2 veckor sen vi sågs! Är så glad över att jag lärde känna henne, jag tackar tjejen som kallade mig hora för annars hade jag aldrig träffat Ida! Jag älskar dig min fina och hoppas vi ses nästa helg! Käääärlek <3 / Felicia


Helgen

Nu är jag hemma igen,tyvärr. Har haft världens mysigaste och skönaste helg med Ida och flera.
-
Fredag: Mötte upp Ida i Odenplan,där vi blev stalkade utav några små killar som följde efter oss och ropade "Tess Björkman" osv. Pinsamt men sant! Vi sprang iallafall ifrån dom och åkte mot TC där Ida köpte ett par jeans sen var det väl meningen att vi skulle vara i stan någon timme men vi drog till Norrtälje istället.Gick runt där, käkade och träffade ett par riktigt sköna killar ifrån Idas klass. Träffade även på min "syssling" där lite sådär random. Ja , vi hängde iallafall med dom där killarna nån timme? Sen hoppade vi på fel buss (hah ni skulle vart med och sett när Ida försökte få busschaffören att köra en omväg bara för att vi skulle få slippa gå i mörkret mitt ute i ingenstans vilken vi självklart fick göra tillslut) Ahja vi fick somsagt gå i ca 40 där det var kolsvart.Sen kom vi till henne mös till det med alla onyttigheter vi hade köpt med oss och satte på någon film.

Lördag: Vi vaknade , duschade , fixade oss tog bussen in till Stockholm där vi mötte upp  Simon & hans vän.Sen träffade vi en massa andra människor i TC. Runt 9 taggade jag Ida,Ben och Gerry till Fridays och bara chillade galet. Killarna käkade och shufflade grymt som vanligt. Hah på 1 sekund hade dom fått till sig allas blickar där inne ;) Idas pappa kom och hämtade upp oss runt halv 12 i stureplan och sen åkte vi hem till henne kollade på en halv film innan vi somnade och åt gjorde vi också juste !
-
Ahja jag har i alla fall haft det galet dom här dagarna.Kärlek till er alla som var med och gjorde den bäst ♥


Du tror du vet allt om mig när du egentligen bara kan mitt namn.

Hej finisar.
Direkt när jag vaknade så följde jag med min syster ut och sprang, kändes faktiskt riktigt bra! Nu har jag precis duschat, tvättat håret och fixat mig. Ska dra till min brorsa om nån timme för att fira hans son som fyllde 2 år i fredags, aw! Puusss felicia


Live pic

Godmorgon snyggingar har varit vaken i ca en timme nu men idisen ligger fortfarande och sover. Så medans hon har legat och sovit har jag Smygt runt här i hennes hus och hjälpt henne med städningen så att hon skulle slippa städa allt som vi stökat ner själv ;) vet inte vad jag ska säga.. Ahja vi hörs i nästa inlägg istället. Love Tess


Mys

Helt galet trött efter ikväll! Vi kom nyss hem till Ida och ska äta och kolla film nu så blir att jag uppdaterar er senare. Bilder finns det ett antal också men dom får ni sen. Puss tess


Drar ut

Drar ut och träffar min bäästus christopher ett tag, känner mig helt forever alone som sitter hemma en lördag. Men får se vad vi hittar på, antar att vi bara ska gå runt och snacka lite. Uppdaterar senare.
Beso fillan


Starships ♥

Den här låten, lyssna på den! Så jävla glad, man blir skitglad av den ;)
Blivit frågad till 2 fester ikväll men ska faktiskt vara hemma ikväll igen, tror jag ska se på melodifestivalen finalen :$ Hahahah, nej men orkar inte dra ut ikväll.
PUSS felicia ♥

Ute med syster

Är ute med min syster, vi bestämde för att gå ut i dehär fina vädret och bara kolla runt lite ;) så just nu är vi i sumpan, antar att vi åker in till stan eller nåt sånt senare..
Puss babes / felicia


Godmorgon

Hej snyggingar Tess. Orkade inte blogga igår för hade fullt upp med annat. ;) Kan berätta senare om vad som hände igår osv. För nu ska jag och Ida äta frulle. Bilder bjuder jag på i nästa inlägg sålänge få ni bild på världens finaste tjej :D

Words by me

 

Läs dom där meningarna igen så att ni verkligen hör hur sjukt det låter. Om man är med dom som får en att må dåligt etc. eller den där personen som bara håller en tillbaka från att leva livet.Vad är det för vänner i så fall tänk hur mycket du måste missar utav livet. Nej bli av med dom som håller dig tillbaka och börja leva livet på riktigt people !

 


Mmmmmmh som i marabou

Hihi tjockar mig just nu med den här, sugna? I know it ;) puuuusss fillan :*


Mys fredag

Hej finisar. Jag ligger i min säng helt död & snackar med några sötnosar. Ska äta midddag med pappa om typ 1 timme och sen följer min fina vän madde med mig upp till ica för jag vill ha godis till ikväll, ska bara chilla hemma med film och mys. Kanske drar ut ett tag sen men så trött som jag är just nu så tror jag inte de ;)
Pusspuss felicia

Mobilblogg

Hur ska jag alltid lyckas med att missa tåg, bussar , eller som nu somn och vaknad upp tiden jag skulle möta Ida? Åh blir så sjukt irriterad på mig själv, sprang till bussen och hade självklart missat den så bara att vänta i 10 nu .åh stressa som jagvetintevad heller så jag kan inte tänka klart typ. Gash vad kallt det är om händerna får uppdatera er senare istället. Puss Tess


FREDAG !

Love Tess

Backa bak

Woho hemma nu och fredag.! Kan inte bli bättre :D Hittade någon soppa i kylen som jag äter nu. Sen måste jag byta om från min snygga outfit (myskläder) till något man vågar visa sig i stan med ;) Heh. uppdaterar er senare puss Tess

3 timmars håltimme..

Så jävla jobbigt. Sitter i skolan och har liksom 3 timmars håltimme, den här skolan är ju cepe. Men sitter iaf med massa vänner och lyssnar på musik, hade nyss so redovisning och de gick faktiskt ganska bra ;) Beso Felicia


Godnatt snyggingar

Precis kollat Big Brother så nu måste jag börja packa lite.(bland annat dina tofflor Ida ;) ) Ligger såklart inne på facebook och snackar med några riktiga gullisar.Hah jag och Ida har även dragit igång med våran natthumor.Herregud ni skulle bara veta. Men ja, efter jag försökt packa lite ska jag nog försöka lägga mig så att min hals inte fortfarande gör ont. Godnatt

/Tess


-

Kom nyss upp ifrån ett riktigt skönt bad.Så har nyss smörjt in mig med bodylotion och nu ligger jag inne och bara kollar runt på facebook.Mami kom in i mitt rum och sa att jag hade prov i so på måndag så ska nog försöka läsa lite i so-boken. Woho ! kan det bli roligare? Skämtochsido.. Måste börja packa allt som ska med till Ida imorgon.Berättar om det senare! Kärlek Tess

Hey bitch

Hej finisar
Jag va aldrig med på skridskor på idrotten idag, orkade verkligen inte och mådde inte så bra heller så lika bra att hoppa över de. Skulle egentligen gymmat idag oxå men icke, för min "gymkompis" hahah som jag skulle gymma med skulle plugga.. Men det var nog bra att jag inte heller gymmade eftersom jag typ är sjuk? Nu ska jag läsa lite frida och sen så ska jag sätta igång med pluggandet, so redovisning imorn + engelska läxförhör.. Wiho.
Beso felicia

BILD FRÅN DATAN

Länkbyte

image description
Länkbyte med denna gulliga tjej. Klicka på bilden eller här så kommer du direkt till bloggen.
PUSS

Skolan

Sitter i skolan som vanligt den här tiden? Intressant, inte direkt sitter och försöker komma på ackord till någon låt man tydligen skulle lämna in idag. Och jag har självklart inte ens börjat! Ahja bara sätta igång nu då ;) bjuder på en bild på Felicia som jag smygfotade nyss. Ha det bra hej!


Fredag imorn!

Godmorgon
Kom precis till skolan, har lektion nu och efter dehär så måste jag vara med på skridskor, man ba kul -.- Men aja ska ha vg i idrott så måste va med. Hoppas ni får en bra dag idag! Puss fillan
Drivbild från imorse


Kärlek till en utav världens finaste vänner♥♥

Hej igen snyggingar! Har precis kollat på BB och ska nog tvätta bort sminket snart,(myskläderna är redan på för flera timmar sen) och efter det måste jag byta lakan och allt vad det nu heter till nya fräsha! Finns inget bättre än att gå och lägga sig i rena sängkläder! Right? Sen blir det nog att försöka sova i några timmar. Så Godnatt ♥
Åh föresten till en helt annan sak. Fick ett sms utav Ida där det står "Mitt hjärta,kolla min blogg ♥ " så självklart går jag in på den och så får jag se .... världens gulligaste inlägg om mig och Felicia! Åh blev så himmla glad :D Så sjukt söt hon är ,Blev faktiskt lite tårögd! (klicka på bilden för att komma direkt till inlägget på Idas blogg)

Jag skriver av mig

Minns tiden när jag hade riktigt starka känslor för dig. Jag kommer ihåg direkt när jag satte på datorn och loggade in på facebook så kollade jag om du var inloggad. Skrev alltid till dig direkt och vi snackade i flera timmar, gash.. Sen alla gånger vi träffades, finns inte ord att beskriva hur lycklig jag var. Du var de enda som jag tänkte på, du var den enda som var i min hjärna. De va bara du,du,du hela tiden. Men någonting hände, frågan är vad? Vi började träffas allt mer sällan och nu skriver vi nästan inte alls till varann.. Jag undrar vad som egentligen hänt? Känns som att jag tappat känslorna men har faktiskt ingen aning om vad jag känner längre. Så sjukt jobbigt men sant. Under den tiden vi träffats och snackat så har jag mått så bra, haft någonting posetivt att tänka på hela tiden, men är de borta nu eller? Jag vill spola tillbaka tiden, då jag visste exakt vad jag kände för dig, då jag visste att de bara var dig jag ville ha och att jag hade en chans att faktiskt få dig. Jag fick chansen men tog den inte.. Jag är helt dum i huvudet och förtjänar verkligen inte dig men kan ändå inte låta bli att tänka på de du och jag faktiskt hade tillsammans. Allt vi 2 gått igenom, jävligt mycket. Jag hoppas du vet att alla gånger jag varit så jävla fittig mot dig och betett mig som en idiot så har du ändå alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Fråga alla mina vänner, dom vet..
Kärlek till dig.. ♥


Till er alla med ett ...

Alla ni som har ett hjärta. Se den här. Visst den är ca 30 men ändå det är värt dom minuterna. 

Jag älskar dig min bästavän♥

Kom nyss hem ifrån Fillan. Vad gjorde vi? Snackade massor,åt och bara chillade. Nu är jag hemma och tror jag förblir hemma ikväll. Har fått jätte ont i halsen och i huvudet, så får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk bara.Ahja inte så mycket att skriva just nu. Men kolla in snart så kommer det komma upp ett kanske lite mer intressantare inlägg ;) Love Tess

Schoool

Sitter på svenskan nu och pratar med massa, gjorde precis en skittråkig inlämningsuppgift men aa de är inte så intressant för er direkt.. Slutar snaaaart uppdaterar mer då. Puss fillan
Bild från idag


Låt hatarna hata och snackarna snacka, bara luta dig tillbaka och skratta.

Godnatt.


Home från gymmet

Kom precis hem från gymmet, va där med mina brudar! Vi körde i 1 & en halvtimme. Fick även vg på ena delen på svenska nationella, är så glad :D Nu ska jag ta en dusch. Bloggar mera senare. Kärlek felicia


Maat

Håltimme nu.soft :) jag Angelica och Fillan chilöar hemma hos henne med en massa mini baguetter och energi dricka som vi köpte med oss från Ica. ;) uppdaterar er senare vad jag har för planer efter skolan whoopwoop !

 

 


Uppdatering

Sitter på matten nu med mina tjejer Angelica och Tess! Efter skolan drar jag och några brudar och gymmar, woooop! ;)


Tisdag - 3 dagar kvar till fredag

Godmorgon finisar! Somnade nästan direkt efter big brother igårkväll så idag känner jag mig riktigt utvilad. Ska kolla igenom matten en sista gång nu och så drar jag till skolan om 2 timmar ungefär, sovmorgon idag :D Slänger in en bild på hur jag ser ut idag, fick bli mjukisar idag för jag orkar verkligen inte, de är ju bara skolan jag ska till ;) Beso felicia


Godnatt #2

Jahapp , vad händer med att sova? Gick visst inte så bra med den grejjen. Men ja finns väl inte så mycket att göra åt saken.. Bara vänta tills man blir trött helt enkelt
;)
Kan ju uppdatera er lite om hur min helg kommer att se ut.Har snackat en hel del med min älskling och vi har lite planer om att chillar runt här i Stockholm på fredag, Träffa någon/några, Bio osvosv.? Sen på kvällen taggar vi hem till henne i Norrtälje och sover. Ååh hur mysigt låter inte det? Tänk en massa gott, Världens gulligaste vän och vår natthumor. Kommer ju bli helt flippat..! ♥ Längtar sönder redan nu men dock är det ju 4 dagar kvar..Ahja det är bara tänkta possitivt så kommer dom här dagarna gå super snabbt :D

Citat

Godanatt måste försöka sova nu, Har lite planer efter skolan imorgon så ja :D
Love Tess

Chilling

Ligger i soffan och kollar på teve, snackar med Jp och döööör av garv för han har så jävla dålig humor asso hahahahahah.. Aja, har skittråk och min syster ska hjälpa mig att lära mig hur man räknar ut procent för jag har prov i matte imorgon, blä. Aja puss fillan


En äkta vän ser dina tårar även om dina ögon är torra.

Hemma från skolan nu, slutade typ 4 för er som antecknar. Hade bip testet på idrotten, så jävla jobbigt trodde verkligen jag skulle dö. Men de gick faktiskt helt okej ;) Nu så ska jag fixa i mitt rum och sedan ta tag i mina läxor som börjar växa på hög, wiho taggad brud. Puss felicia.
Åh vill tillbaka..


Puss

Ligger i min säng och försöker sova men det går ju sådär eftersom att jag vänt på dygnet helt nu när det vart lov så har helt enkelt bara mig själv att skylla på. Åh har även fått halsont nu också. Får inte bli sjuk nu när jag missat rätt mycket i skola och har en massa planer nu i veckan. Taggad till tusen :D whooop. Men nu ska jag sms med ett par sötisar och hoppas på att jag lyckas somna sen. Godnatt /T


Tess skriver

Mina planer blev såklart ändrade. Hah ligger fortfarande helt död. Har kollat någon film och sovit lite men fortfarande lika trött. Pappa kommer och hämtar mig efter hans match sen blir det väl bara att mysa där hemma hos han med små syskonen och aa finns väl inte så mycket mer att säga? Suttit och planderat lite till the wave med Evelina kommer bli så grymt! woohoo taggar redan ;) men mer om det senare när det närmar sig är ju ändå nästan en månad kvar och tills dess ska jag ha lärt mig shuffle iaf lite.. heh. fick den här skickad till mig utav Evelina så nu jäklar är det bara börja öva. whhoooopp :D

Stan med Filip!

Hemma nu snyggingar!
Jag åkte till stan och träffade Filip, vi gick runt lite och snackade och hade kul bara :) Kom hem nyss och ska äta snart hoppas jag för jag döööör av hunger! Sen blir de bada och spa and you name it ;) Beso felicia

INNAN FESTEN IGÅR


Plans..

Okej ligger som en död jagvetintevad i min säng? Så sjukt trött hah orkar inte göra ett skit just nu. Ska träffa Tobbe sen tror jag. Men får väl se hur det blir med de eftersom att ja , jag inte ens har orkat fixa mig efter duschen och klockan är redan halv 5? ;)
image description
Tess

The Sense

Åh det här lovet har varit bäst helt klart ! Kryssning, Fester, Aviciiii, shopping  och galet mycket mer.
.
The sense igår var galet det med. Vi dansade sönder träffade en massa sköna människor bland annat .Freddie, Evelina, Ben,Olivia, Ludde,Gerry, Tobbe och bara fuckade ur. Evelina försökte även lära oss shuffla uppe på VIP ballkongen sen gick vi ner och fixade en ring och "shufflade" i haha skit kul tills alla andra hoppade in i den och började dansa ;) Vi hade även glömt pengar hemma men eftersom att vi var VIP så brukar man inte behöva så direkt mycket pengar eftersom att allt oftast är gratis osv. men självklart ska dom bara för det ta betalt för garderob och ja det är inte direkt så att man dansar i jacka där inne eftersom att det är överdrivet varmt ändå men det löste vi genom att vi såg en "lucka" som var öppen längst bort uppe på VIP ballkongen hah så ja där gömde vi våra jackor :D hah
image description
Ahja ska ta något till frukost/lunch nu och sen hoppa in i duschen. Dagens planer får ni veta om  efter!
Love Tess

WOOOHOOO

Nuuuuu är vi hemma, pappa hämtade oss så yes. Skittrött och världens rooooligaste kväll! Vet inte hur många vi träffade aso men berättar med på dagen för nu ska vi sova och tessi sover hos mig inatt igen. PUSS


Tagga!

Håller på att tagga här med musik på högsta volym! Precis tagit en dusch så nu är jag fräääsch. Snackar även med en jävligt fin kille <3 Nu väntar jag bara på att tess ska komma hit så ska vi välja outfits till ikväll och fixa med smink, hår och allt. TAGGA fan! <3<3
Puss Felicia

Bjuder på en bild från nån dag sen.


Whooooop

Så hoppas jag fått med mig allt som jag behöver till ikväll.Smink , kläder , pengar, VIP biljetten/kortet  Ja you name it! Får väl se om vi hörs senare isf hos Fillan Love Tess

Musik i mitt ♥

Baklänges eller framlänges. han är lika grym ändå.!?

Kom hem för ett tag sen och har bara hunnit duscha än så länge. Next : Packa om en massa och sen fixa, tagga fixa sig ! weehooooo
T E S S

AVICII

Avicii igår va bäääst! Vi fuckade ur helt galet och aa de va grymt ;) Massa snygga killar oxå :) sen träffade vi massa där men dels freddie, hans kompisar, Madde, Agnes, Lejla, Tina, Karina, Elise och massa. Vi kom hem runt 23 och när vi kom hem till mig så hade jag fått ett jätte gulligt sms så blev jätteglad. Sen snackade jag med han och min fina Ida hela natten <3 . Bästavän sov hos mig inatt oxå så de va naaajs! Nu har vi tjockat oss med kladdkaka till frukost och grejer ;) Hon har precis dragit men kommer tillbaka om några timmar då ska vi fixa oss till the sense! Wooooop!
Beso Felicia :*


Taggataggatagga

Ska dra mig mot Felicia snart men måste nog förbi min pappa först och hämta ett par skor. Wähä vilken omväg först gå till han och sen gå tillbaka hela vägen för att sen gå till Fillan ahja sjukt fint väder så kanske bara är skönt med lite extra frisk luft ;) När jag kommer till Fillan blir det väl bara att fixa sig hela dan, sen taggar vi avicii ikväll..!
Love Tess

Andra Mars vilket betyder…


Shoppingen från kryssningen

Glömde visa vad jag köpte på kryssningen. Hahah tuggummin (standard), godis och sen världens godaste parfym som luktar vanilj. KÄRLEK! ♥ Fillan

Riktigt dåliga bilder. jo jag vet !

Bild 1- Jeggings från Hollister Bild 2- Topp från Hollister Bild 3. Mjukisar Hollister Bild 4. Linne Hollister
Bild 1 - Topp från Hollister Bild 2- Escada parfym


Bild 1 - Skor & Kjol från H&M Bild2 - Likadana skor som på bilden där (☜) Dock är dom mycket finare IRL såklart och inte alls i en såndär "skrikig" färg ;)
Love Tess
WHITE LEFT POINTING INDEX
Unicode: U+261C, UTF-8: E2 98 9C

Ändrade planer.. Som vanligt?

Min dag lite kort. Vaknade upp runt 12. Hade ställt klockan runt 9 men mitt huvud höll på att sprängas utav huvudvärk så ja det var bara att somna om. Kollade på några filmer hos pappa. Sen fixade jag  mig lite snabbt osv. Mötte upp Felicia lite senare och vi gick till Centrum. Hon fick med sig något tror jag (yes kalla mig guldfisk) sen åkte jag in till stan och mötte upp mami vi gick och åt på resturang och sen gick vi i lite affärer och såklart fick jag med mig några plagg hem (ska visa upp bilder på allt jag köpt i veckan om några min!?) Och nu är jag hemma var förbi video affärn och lämnade ett par filmer och fick med mig en hem för i lördags när vi hade hyrt massa var det en som fattades så den ska jag kolla på snart sen blir det BB som vanligt och sen sooova. måste vara pigg imorgon eftersom att jag och Felicia ska på Avicii då ! Ahja har ett par saker att fixa nu så puss hej


och ja jag vet att uppdateringen inte alls vart på topp den här veckan, men det är ju lov så vem sitter inne vid datorn då? inte jag i alla fall :D

Tess
Fett ledsen bara för idag var egentligen planerna att först gymma med ett par sköna brudar i skolan. Sen åka hem till älskling med Axel Fillan och Jens men nejnej. självklart går jag och blir "sjuk" wäähää.. saknar dig sjukt mycket iallafall ♥

Sluta hypa?

Okeeeeej. Hela dagen har folk uppdaterat på Facebook att Justin bieber fyller år, no one cares? Hahahah ni tror han kommer se de och skriva tillbaka till er när ni fyller år eller? Och en sista sak, sluta kalla han för älskling och grejer, han skulle bara bli rädd om han såg er :s


Solna centrum

Hej babes!
Gick och mötte Tess och nu sitter vi i centrum och chillar, har shoppat lite visar bilder när jag kommer hem.
Pusspuss felicia


3 enkla tips till er snyggingar!


Kista snabbt

Hej sötisar!
Skulle egentligen gymmat och solat solarium idag med massa brudar men vaknade upp med en jävligt jobbig förskyldning så jag hoppar de. Ska dra in till kista med Madde om typ 10 minuter för hon skulle kolla på några saker och jag har ändå lite presentkort som jag kan bli av med ;) Men måste skynda mig och fixa de sista nu! Pusspuss / Felicia


RSS 2.0 Telenor - Kontantkort